Fasetter

Porselensfasetter, også kjent som laminater, skallfasetter eller tannfasetter, er en populær løsning for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til tennene. Disse er tynne skall laget av porselen som festes permanent på forsiden av tennene.
Fasetter brukes ofte når tennene er slitte, skadet, misfargede eller har andre estetiske problemer. De kan også brukes til å justere formen, størrelsen, lengden og plasseringen av tennene for å oppnå ønsket smil. Porselensfasetter skal gi et naturlig utseende.

Prosessen med å plassere fasetter innebærer vanligvis to eller flere tannlegebesøk. Først vil tannlegen evaluere tennene dine og diskutere dine estetiske mål.

Porselensfasetter er holdbare og motstandsdyktige mot flekker, og med riktig omsorg og vedlikehold kan de vare i mange år. Det er viktig å opprettholde god munnhygiene, inkludert regelmessig tannpussing og bruk av tanntråd. Om det skulle bli problemer med en fasett kan den løsnes med laser og limes tilbake på plass.

Tannlegen vil gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på fasettene og opprettholde deres levetid. Porselensfasetter kan være et ideelt alternativ for å forbedre tennenes utseende og oppnå et strålende smil du alltid har ønsket deg. Tannlegen vil veilede deg gjennom prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

RING 22 11 08 54
FOR TIMEBESTILLING

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.

    BEHANDLINGER

    © 2023 Oslo Tannlege AS
    Utvilket av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram