Vår visjon

Vår visjon er å hjelpe deg med å opprettholde en sunn munn og friske tenner gjennom god daglig pleie og profesjonell oppfølging. Vi forstår at tannslitasje, hull, tannstein og tannkjøttsykdommer kan påvirke oss alle i løpet av livet. Derfor anbefaler vi regelmessige kontroller for å oppdage og behandle problemer tidlig.

Når du kommer som ny pasient, tar vi oss tid til en grundig førstegangsundersøkelse der vi lytter til dine behov og undersøker ansiktet, munnen og tennene dine. Dette gir oss et godt grunnlag for å utvikle en behandlingsplan som passer for deg og dine langsiktige mål.

Behandlingsbehovet varierer fra person til person, derfor tilpasser vi tiden vi bruker til undersøkelse og behandlingsplanlegging individuelt. Vi kan også tilby spesialundersøkelser for å få en dypere forståelse av spesifikke problemer eller behov.

For å få et helhetlig bilde av tennenes tilstand anbefaler vi røntgenbilder som en del av kontrollen. Dette gir oss en grundigere evaluering av tennene og kjeven.

Vi vil gjerne bli kjent med deg som pasient, og derfor vil tannlegene hos oss selv kontrollere tennene dine. Ved å jobbe sammen kan vi gi deg best mulig oppfølging og omsorg.

RING 22 11 08 54
FOR TIMEBESTILLING

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.

    BEHANDLINGER

    © 2023 Oslo Tannlege AS
    Utvilket av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram