Om oss

Tannlege Dag Audun Andersen

Dag Audun er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Oslo (1995-2000). Han har jobbet som autorisert tannlege, både offentlig og privat. Han har tidligere jobbet ved Lærdal tannklinikk, Mortensrud tannlegesenter, Tannlege Knut Klette og Festningen Tannklinikk og Endodontisenter. Dag Audun har i tillegg jobbet som instruktørtannlege ved rotfyllingsavdelingen på Universitetet i Oslo.

Dag Audun har også spesialkompetanse knyttet til implantatbehandling. Denne kompetansen sikrer at du som pasient får refusjon fra HELFO når du har rett til det. Utdanningen ble gjennomført på Haukeland universitetssykehus i Bergen i regi av UiB og Den norske tannlegeforening.

I 2012 ble han en av de første tannlegene i Norge som tok i bruk tannlasermaskin. Bruk av laser krever omfattende kursing i ILSD (Stockholm) i regi av universitetet i Achen. Laserbehandlingen er et supplement til konvensjonell tannbehandling, og vil i fremtiden gi enda flere behandlingsmuligheter. Alle pasienter vil tilbys laserbehandling der tannlegen finner at det kan gi et bedre resultat.

Dag Audun er også sertifisert for Invisalign.

Minimalt innvasiv behandling der absolutt så lite som mulig av tanna fjernes bare når det er absolutt behov gjør at Dag Audun ofte anbefaler å legge en fylling istedenfor en krone. Dag Audun bruker alltid kofferdam, seksjonsmatriser og oppvarmet kompositt som førstevalg.

Dag Audun snakker norsk, engelsk og forstår en del tysk, fransk og spansk.

Tannlege Endre Røslie

Endre Røslie er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Oslo (1992-1997). Han har jobbet som autorisert tannlege, både offentlig og privat. Han har tidligere jobbet som vernepliktig tannlege på Skjold garnison, Tannhelsetjenesten i Akershus Skedsmo/Nittedal, Oslo Private Tannlegevakt, hos tannlege Cecile Heyerdahl, Tannestetisk Senter i Bygdøy Allé og Melita Dental på Nesbru.

Han jobber også på Sandboe Tannlegesenter i Asker sentrum. Endre har spesialkompetanse i implantat protetikk. Utdanningen ble gjennomført på Haukeland universitetssykehus i Bergen i regi av UiB og Den norske tannlegeforening.

Han har holdt seg faglig oppdatert. Han har tatt en rekke moduler i Tannlegeforeningens systematiske etterutdanning (TSE) Endre er en erfaren tannlege som er glad i sitt yrke. Han har som mål å være profesjonell og kommunisere tydelig med sine pasienter. Han tilbyr evidensbasert tannbehandling av god kvalitet.

Endre snakker norsk, engelsk, fransk, spansk og tysk.

Tannlege Pedram H. Fard

Pedram er en nyutdannet tannlege fra Universitetet i Kaunas (2018-2023). Han har jobbet som tannlegeassistent i sin fritid under studiene.

Gjennom sin utdanning og kliniske erfaring har Pedram utviklet en omfattende forståelse for ulike tannbehandlinger. Han er særlig interessert i rotfyllinger.

En annen styrke hos Pedram er hans evne til å behandle pasienter med tannlegeskrekk. Han er oppmerksom på behovene og følelsene til disse pasientene og tar ekstra hensyn for å skape en avslappet og beroligende opplevelse.

Pedram er dedikert til å gi deg den beste mulige tannbehandlingen og legge til rette for en positiv opplevelse.

 

Pedram snakker norsk, engelsk, tyrkisk, litauisk og farsi.

Janne Ip

Janne er klinikkens sekretær/assistent. Janne hjelper deg gjerne med timebestillinger Mandag til Fredag mellom 08:00-15:30. Hun sørger for at tannlegen alltid har god hjelp og at utstyr er sterilisert og klart til bruk. Janne snakker Norsk, engelsk og mandarin.

© 2023 Oslo Tannlege AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram