Om oss

Om oss

Vi ønsker å gi deg en trygg og god behandling når du kommer på besøk til oss. Vi har lang erfaring, topp-moderne utstyr og oppdatert faglig kunnskap – du er i trygge hender hos oss!

Tannlege Dag Audun Andersen

Dag Audun er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Oslo (1995-2000). Han har jobbet som autorisert tannlege, både offentlig og privat. Han har tidligere jobbet ved Lærdal tannklinikk, Mortensrud tannlegesenter, Tannlege Knut Klette og Festningen Tannklinikk og Endodontisenter. Dag Audun har i tillegg jobbet som instruktørtannlege ved rotfyllingsavdelingen på Universitetet i Oslo.

I 2012 ble han en av de første tannlegene i Norge som tok i bruk tannlasermaskin. Bruk av laser krever omfattende kursing i regi av ILSD (Stockholm) og universitetet i Achen. Laserbehandlingen er et supplement til konvensjonell tannbehandling, og vil i fremtiden gi enda flere behandlingsmuligheter. Alle pasienter vil tilbys laserbehandling der tannlegen finner at det kan gi et bedre resultat.

Dag Audun har også spesialkompetanse knyttet til implantatbehandling. Utdanningen ble gjennomført på Haukeland universitetssykehus i Bergen i regi av UiB og Den norske tannlegeforening.

Dag Audun er også sertifisert for Invisalign.

Endre Røslie

Tannlege Endre Røslie

Endre Røslie er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Oslo
(1992-1997). Han har jobbet som autorisert tannlege, både offentlig og privat.
Han har tidligere jobbet som vernepliktig tannlege på Skjold garnison, Tannhelsetjenesten i Akershus Skedsmo/Nittedal, Oslo Private Tannlegevakt, hos tannlege Cecile Heyerdahl, Tannestetisk Senter i Bygdøy Allé og Melita Dental på Nesbru.

Han jobber også på Sandboe Tannlegesenter i Asker sentrum.
Endre har spesialkompetanse i implantat protetikk. Utdanningen ble
gjennomført på Haukeland universitetssykehus i Bergen i regi av
UiB og Den norske tannlegeforening.

Han har holdt seg faglig oppdatert. Han har tatt en rekke moduler i
Tannlegeforeningens systematiske etterutdanning (TSE) Endre er en erfaren tannlege som er glad i sitt yrke. Han har som mål å være profesjonell og kommunisere tydelig med sine pasienter. Han tilbyr evidensbasert tannbehandling av god kvalitet.

oslo-tannlege-icon

Ring 22 11 08 54 for timebestilling

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.
Her finner du oss