Om oss

Om oss

Vi ønsker å gi deg en trygg og god behandling når du kommer på besøk til oss. Vi har lang erfaring, topp-moderne utstyr og oppdatert faglig kunnskap – du er i trygge hender hos oss!

Tannlege Dag Audun Andersen

Dag Audun er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Oslo (1995-2000). Han har jobbet som autorisert tannlege, både offentlig og privat. Han har tidligere jobbet ved Lærdal tannklinikk, Mortensrud tannlegesenter, Tannlege Knut Klette og Festningen Tannklinikk og Endodontisenter. Dag Audun har i tillegg jobbet som instruktørtannlege ved rotfyllingsavdelingen på Universitetet i Oslo.

I 2012 ble han en av de første tannlegene i Norge som tok i bruk tannlasermaskin. Bruk av laser krever omfattende kursing i regi av ILSD (Stockholm) og universitetet i Achen. Laserbehandlingen er et supplement til konvensjonell tannbehandling, og vil i fremtiden gi enda flere behandlingsmuligheter. Alle pasienter vil tilbys laserbehandling der tannlegen finner at det kan gi et bedre resultat.

Dag Audun har også spesialkompetanse knyttet til implantatbehandling. Utdanningen ble gjennomført på Haukeland universitetssykehus i Bergen i regi av UiB og Den norske tannlegeforening.

Dag Audun er også sertifisert for Invisalign.

oslo-tannlege-icon

Ring 22 11 08 54 for timebestilling

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.
Her finner du oss