Kroner

Kroner er en langvarig løsning for tannskader og kan brukes i ulike situasjoner. De er spesielt nyttige når store deler av tannen er ødelagt på grunn av karies, brudd, slitasje eller andre årsaker. Kroner gir både funksjonell og estetisk forbedring til tannen.

Når tannen er forberedt for en krone, blir den nøye tilpasset og formet for å sikre en perfekt passform og utseende. Tannlegen tar nødvendige avtrykk og sender dem til et tannteknisk laboratorium der kronen blir spesiallaget etter tannens spesifikasjoner og pasientens ønsker. Når kronen er ferdig, blir den permanent festet på tannen ved hjelp av en sterkt bindende sement.

Det kan være noen fordeler med en krone; de gir økt styrke og beskyttelse til den skadede tannen, bidrar til å gjenopprette tannens funksjon og tyggeevne, og forbedrer også estetikken ved å gi et naturlig og jevnt smil.
Det er viktig å opprettholde god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk selv med kroner, grunnen til dette er at det er økt risiko for hull i overgangen mellom kronen og resterende tannsubstans.

Tannlegen vil vurdere individuelle behov og valg av materialer for å sikre at behandlingen passer best til din unike situasjon og ønsker.

RING 22 11 08 54
FOR TIMEBESTILLING

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.

    BEHANDLINGER

    © 2023 Oslo Tannlege AS
    Utvilket av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram