Undersøkelse

Grundig undersøkelse for en helhetlig vurdering av tannhelsen din

Ved hver undersøkelse tar vi oss tid til å lytte til deg og forstå dine behov. Vi ønsker å vite om din generelle helsetilstand og hva du ønsker hjelp med. Gi oss gjerne beskjed ved timebestilling dersom du har spesielle bekymringer eller spørsmål, slik at vi kan sette av tilstrekkelig tid til deg.

Røntgenbilder spiller en viktig rolle i å oppdage hull før de blir synlige for det blotte øye. De hjelper oss også med å identifisere eventuelle betennelser i benet rundt tennene.

Den kliniske undersøkelsen innebærer en grundig visuell inspeksjon av munnhulen, der vi ser etter endringer i slimhinner, tenner og tunge. Vi undersøker også eventuelle smerter i kjevemuskler.

Etter eller under behandlingen bruker tannlegen vanligvis et mikroskop for å inspisere tannhulen og avdekke eventuelle resterende hull. Vi anbefaler sterkt å ha en tannlege som jobber med mikroskop, da det gir en høyere grad av nøyaktighet.

Undersøkelsen er obligatorisk for nye pasienter og utføres også før en ny behandling starter.

I de fleste tilfeller inkluderer undersøkelsen også en rensing, der tannstein og overfladisk misfarging fjernes for å opprettholde en sunn og frisk munnhelse.

RING 22 11 08 54
FOR TIMEBESTILLING

Eller registrer deg under, så vil vi ta kontakt for å sette opp en time.

    BEHANDLINGER

    © 2023 Oslo Tannlege AS
    Utvilket av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram